lunes, 3 de mayo de 2010

Victòria de col•lectiu

Bon partit dels Nudis contra els Mestres del Gol que certifica el progressiu ascens de l’equip i, sobretot, la millora d’eficàcia de cara a porteria, 16 gols en els dos últims partits. A més, cal destacar l’afluència massiva de jugadors, arribant als dos canvis, fet que no es repetia des de feia més d’una volta.
Bona triangulació des del darrere, creativitat al mig del camp i definició al davant van ser les claus de la victòria (8 a 6), juntament amb un enorme treball d’equip, exemplificat a través del repartiment dels gols entre força jugadors.
El partit era dels importants, el rival estava empatat a punts amb nosaltres, i amb un partit menys, per tant era vital la victòria per no deixar-los escapar i per intentar reenganxar-nos als equips de mitja taula.
Ara només falta que el gato Aaron se senti més acompanyat en defensa. La contundència que caracteritzava l’equip en voltes anteriors ha desaparegut i això ha fet que sigui un dels porters més golejats de la categoria i, a més, fa que partits que haurien de ser tranquils no s’acabin tancant fins a l’últim moment.

Titulars

Sport – Permanència assegurada
El Mundo Deportivo – En racha!
As – La Albondiga Mecànica carga baterías
Marca – Repaso a los Maestros
Blanquiblau – Teje, a pares!


1x1

Aaron – Entregat
La seva feina és fosca i moltes vegades no es recompensa com cal. Quan ell falla, se l’escridassa, però quan falla l’equip no es diu res. Cal fer justícia. La seva posició a la taula de porters menys golejats no dignifica un dels millors porters de la lliga. Crida! Només així et faran cas!

Jaume – Espés
EspésTornava el lateral després de la lesió. La falta de ritme i el no estar el 100% recuperat el va perjudicar. Va estar una mica lent en algunes sortides que va suplir amb la seva experiència per tancar per la seva banda les arribades del contrari. Una semaneta més al gimnàs no el perjudicarà.

Juanjo – Referent (2 gols)
Segon partit consecutiu i segona bona actuació del jove de les canes. Tot i jugar a la posició de central dóna a l’equip molta agressivitat en l’apartat ofensiu i acostuma a veure porteria amb facilitat, aquesta vegada un parell. Una pega, per buscar-ne una, li falta una mica més de serenitat en defensa.

Joan - Contundent
Partit seriós i contundent, com ens te acostumats. Va tancar darrere sense deixar espais, però les seves pujades per la banda van ser escases centrant-se més en les tasques defensives. Un segur per la nostre defensa.

Javi – Rejovenit (2 gols)
És el Benjamin Button de l’equip, com més gran és, més en forma està i això es nota, sobretot, en la parcel·la golejadora. Dos gols de mestre, un d’ells posant el cap a l’alçada dels genolls dels rivals, certifiquen la seva progressió. A més, té disciplina tàctica i això fa que pugui jugar tant de defensa com al mig del camp.

Ricard – Recuperat
Després d'un partit en el que va desapareixer, el nostre jugador més disciplinat al mig del camp, va exercir les seves tasques de recuperació i desborde. La seva feina, a vegades fosca, és necessaria per organitzar un bon atac.

Andrés – Entregat (1 gol)
Continua en progressió i això l’està portant a ser una peça important. Al mig del camp ha guanyat en sentit col·lectiu i ajuda més a la defensa, i davant s’està retrobant amb el gol mica en mica, després d’uns inicis fluixos. Ara, només cal que ho acabi de rematar amb una nit màgica. Necessitem més potència de l’AM9.

Xavi – Correcaminos (1 gol)
Cada partit demostra més la seva vàlua, i no només a base de gols, sinó a base de lluita i sacrifici. Va acabar el partit amb respirador mecànic, fet que demostra tots els quilòmetres que va fer. Tot i ser petit toca molt els ous a la defensa contrària i això es valora. Gran temporada.

Gerard – Lider (2 gols)
Continua fi el nostre jugador referencia. En aquest partit es va dedicar a fer jugar més a l'equip que intentar desbordar. Es va notar en el repartiment de gols i el lloc de conjunt que vam demostrar l'equip. Gerard porta les rendes de l'equip que es mou a la música que toca.
En definitiva, els últims partits ens han fet pujar esglaons a la classificació. Guanyant els partits "teoricament" fàcils acabarem en les posicions que ens pertoquen. L'equip, per categoria i experiència ha d'intentar estar el més a dalt possible, i encara que la quarta posició que dona accés a la lluita pel títol està encara lluny, l'hem de marcar com objectiu per continuar jugant bé i amb intensitat.
FORÇA NUDIS

1 comentario:

Anónimo dijo...

ja som l'equip amb mes tarjetes, aixo m'agrada...a protestar i patades els primers, amb 2 collons....un lateral...