viernes, 16 de abril de 2010

Èpica + “golazos” = la fórmula perfecta


Abans de la crònica, hem volgut tenir una deferència amb els lesionats, que s'ho estant passant d'allò més malament, aguantant les dures jornades de recuperació. Com a record per ells, una foto de Jaume al gimnàs fent recuperació (si, és Jaume, ni Messi ni Cristiano Ronaldo que la foto enganya....). ANIM CAMPIONS!!!
Partit d’aquells que creen afició i marquen la línia de l’equip en el que queda de temporada. Llastrats novament per les baixes, sent justos una jornada més, l’equip va superar les moltes dificultats per acabar-se imposant a uns Veterans Laru excessivament afortunats.
Justícia és l’adjectiu, després d’un partit molt complet, on només els gols de rebot del rival van evitar que el matx quedés sentenciat abans. I és que a falta de cinc minuts, i amb un resultat favorable de 6 a 5, els rivals es van trobar amb un cul i una esquena que van descol·locar completament a “el gato” Aaron (6 a 7). Però la casta i l’amor propi no van desaparèixer mai i en els últims tres minuts els Nudis van poder capgirar el marcador, deixant-lo en el definitiu 8 a 7.
Una victòria justa, treballada i consumada a base de gols de traca i mocador: Javi, d’esperó, Andrés, amb un xut fort i col.locadíssim des de ben lluny, Ricard, amb un xut espectacular i Gerard, amb un gol des del centre del camp.

Titulars:

Sport – Victòria de prestigi
El Mundo Deportivo – Ya era hora!
Marca – Esto si que es tener pegada!
AS – Las albondigas resucitan
Blanquiblau – Teje se gusta
DEC: Belen Esteban "Pos normalmente Gerard los mete de 4 en 4"

1x1

Aaron – Desafortunat
Els 7 gols de l’equip contrari no fan justícia amb la feina d’Aaron. Encertat en la majoria d’ocasions i descol·locat pels propis companys amb els rebots. De totes maneres, es va notar la tornada del gato.

Juanjo – Motor
Erigit com a Kàiser de la defensa, suplint amb solvència la baixa d’Uri, va aportar contundència i sortida de joc. Molt actiu durant tot el partit, va provar diverses pujades sorpresives a l’atac amb bons resultats. Esperem que la seva salut de vidre, que l’ha mantingut apartat dels terrenys de joc bona part de la temporada, el respecti i pugui continuar oferint el seu potencial.

Javi – Entonat
Suplint amb escreix la baixa de Jaume, va tallar i va rascar tot el que va poder, com en les millors èpoques de Torres Mestre. Va rubricar la seva actuació amb un golàs d’esperó, a l’estil dels millors cracs, equiparable a Lardín, Escaich o Raducioiu.

Andrés – Motivat
Sembla que els reptes el fan créixer com a jugador. Va demostrar la seva habitual potència al mig del camp, sacrificant-se en defensa quan el Juanjo cavalcava a l’atac. Ho va provar a la primera part amb un dels seus cops de cap poderosos que es va estavellar al travesser. A la segona però, va contribuir amb un gol d'un potent xut que mantenia a l'equip lluitant per la victòria.

Ricard – Creatiu
Un dels més actius durant tot el partit, buscant la pilota, repartint joc i creant ocasions. Es nota quan es troba còmode i ajuda l’equip. Inicialment dirigint el centre del camp, el canvi a la banda esquerra va desestabilitzar l’equip contrari. Un golàs en els minuts finals va acabar de certificar una bona actuació.

Xavi – lluitador
Com és habitual en ell es va partir la cara amb la defensa rival, pressionant per tot el camp i pegant-se, fins i tot amb el més lleig, per no donar cap pilota per perduda. La seva feina és vital per donar aire i arribada als del mig del camp. El Bojan de la Laru està mostrant una regularitat espectacular aquesta temporada.

Gerard - messiànic

Va fer el partit perfecte. Als moments difícils no es va amagar, va atacar i va baixar per ajudar a la defensa, es va mostrar durant tot el partit i no tant sol va fer gols espectaculars, si no que va fer els importants, quan l'equip es podia despenjar del match. Com el gol que va fer de mig camp d'un xut fort i col.locat que va entrar per l'escaire. Finalment va marcar 4, cosa que desmitifica el valor de jugadors de 1ª divisió que també fan 4 i sembla la fi del mon....


En definitiva, una d'aquelles nits màgiques, on després del partit, la cervesa te gust a victòria, tens ganes de que arribi el proper partit i abandones la Laru pensant, COMO MOLA AIXÒ DEL JURGOL!!!


FORÇA NUDIS!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

ostia cabrons, pero no sabeu que existeix el fotoshop...aixi que voleu guerra de fotos...vale tothom te un passat.....

Anónimo dijo...

Que quedi clar que aquesta redacció ha sofert amenaçes per publicar-les!!! Inclós algún soborn (gràcies Andrés). Jo no volia....