martes, 25 de mayo de 2010

PARTIT HORRIBLE, RESULTAT PER A L’ESPERANÇA

Fluix, avorrit, nefast, decebedor, caòtic són alguns dels adjectius que podrien definir perfectament el partit jugat ahir pels Nudis. Enfront, un rival dèbil que no ha inquietat mai la porteria d’Aaron. Malgrat acabar la primera part amb un escàs 1 a 0 a favor, l’equip sabia que ni seguint jugant igual de malament els rivals marcarien un gol.
I la tònica de la segona part ha estat la mateixa, poca intensitat. Un segon golet ha fet que el marcador final, 2 a 0, fos una mica més presentable a l’afició.
El més positiu del partit és que malgrat l’horrible joc s’han sumat tres punts valuosos que donen als Nudis la cinquena victòria consecutiva i que els mantenen vius en la lluita pel 4t lloc. Una victòria contra els Cobra els assegura la presència al Play Off pel títol.

Titulars

Sport: Victoria gris
El Mundo Deportivo: Objetivo: apagar el farolillo de Endesa
Marca: A lo Mou, con el culo
As: Las Albondigas salen hervidas
Blanquiblau: Jugaron como el Espanyol, ganaron como el Barça

1x1 (amb la col·laboració de Jaume, Xavi, Ricard, Joan i algun carajillo)

Aaron: Ni sudó
Si no hagués jugat no l’hauríem trobat a faltar. L’equip rival li va donar tan poca feina que en algun moment del partit es va dedicar a saludar efusivament les aficionades, que no paraven de corejar el seu nom. El sex symbol de l’equip està que se sale. Per cert, primer partit que acaba amb la porteria a zero!

Joan: Golejador
Es va estrenar aquest any en el còmput de gols, i va ser amb una jugada mestra iniciada per Ricard, sacant de banda; va engaltar un fort xut que va entrar mil·limètricament entre la mà del porter i el travesser. Felicitats!

Jaume: Constant
És l’adjectiu que ell mateix es va posar després d’un parell de carajillos... Ara, no sabem si la constància era de bon joc.

Juanjo: Vino al 90% y jugó al 30%
Més relaxat que en altres ocasions, va jugar al mig camp i a la defensa, però no va acabar de quallar l’actuació a les que ens té acostumats. Es va contagiar del joc de l’equip rival (com tota la resta de l’equip)

Ricard: Al ralentí
Al principi del partit va cremar el motor turbo injecció i el va haver de canviar per un diésel 60CV. El ritme va baixar, però va aguantar fins el final pujant la banda i tapant forats darrere. Va recargar benzina al bar discutint acaloradament amb Jaume per temes blaugranes.

Andrés: Eto’o
Un punta jugant de lateral, això mai pot funcionar. Ni ataca ni defensa!

Gerard: Ofuscat
Dels pitjors partits de la temporada. No va gestionar amb fluïdesa el joc al mig del camp i això es va notar. Va sentenciar amb el 2 a 0 després d’una nova assistència de Ricard.

Xavi: Tortilla con queso
Gran entrepà el que es va fotre després del partit, merescut després de córrer com sempre. Aquesta vegada li va faltar el gol.

Resumin, els Nudi’s es van agafar un dia de festa per concentrar-se per l'important partit d’avui. Amb la llei del mínim esforç, arribem forts i concentrats. La lluita pel títol encara és possible!!!

FORÇA NUDIS!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

M'agradaria saber si penseu convidar a les "SUPPORTERS" femenines que us suporten cada dia a casa als play-off!.
Espero que accepteu el meu suggeriment perquè porto un bolso que pesa molt!!!
No dirés res més......

Anónimo dijo...

yumei...un altre de bailis....siusplau....