lunes, 24 de mayo de 2010

ELS NUDIS, A VELOCITAT DE CREUER

Un inici de volta decebedor està obligant els Nudis a aliar-se amb l’èpica. Després de dues derrotes inexplicables contra equips de la part baixa, han agafat la dinàmica habitual i estan demostrant perquè, després de 7 temporades a la Laru, s’han guanyat el respecte dels rivals. 4 victòries consecutives contra rivals de la part alta de la classificació fan que l’equip amarelloazurro tingui opcions sèries de jugar el playoff pel títol; de fet, depenen d’ells mateixos per aconseguir la fita.
Aquesta setmana, el rival, Exdosrius, era dels que et fan córrer i haver de lluitar per treure un bon resultat. Amb un joc efectiu i algun gol afortunat, els Nudis van certificar la victòria per 5-4 i se situen a només 3 punts de l’objectiu, la quarta posició.


Titulars

Sport: Rumbo a la gloria
El Mundo Deportivo: I al árbitro se le escapó el pito
Marca: La táctica Mou gana adeptos
As: Albondigas en estado puro
Blanquiblau: Victoria con dedicatoria

1x1:

Aaron - Golejador
Només li faltava el gol per convertir-se en el porter total del s.XXI. Amb un xut col·locat i potent, va fer que la pilota rebotés a l’espinilla del rival per dibuixar una paràbola imparable pel porter rival. A més, va contribuir a la victòria amb parades de mèrit a la part final del matx. Ni Casillas, ni Reina, ni Valdés, Aaron selecció!!!!!

Jaume - Sacrificat
El partit era dels de patir i Jaume ho va entendre a la perfecció! Sòlid en defensa, només superat en el 3r gol del rival, va mantenir la posició i la col·locació per mostrar-se com una paret difícil de batre. A nivell ofensiu va iniciar la jugada del primer gol, una de les millors combinacions que es recorden a la Laru!

Oriol - Contundent
Després d’algun partit de baixa es va tornar a notar la presència del kaiser. Cridant, ordenant i escalfant el rival com només ell sap fer. Una entrada seva a última hora va estar a punt de portar-nos a l’enfrontament pugilístic. Conservador en atac, va fer alguna caidita per la banda que no va acabar de quallar.

Joan - Imprescindible
És un dels jugadors que passa més desapercebut al llarg d’un partit, però el que compleix millor el seu rol. Es pega amb tots els atacants per acabar-los desquiciant i treu la pilota amb criteri per iniciar el contraatac. Una peça clau a l’equip!

Ricard - Solidari
No va ser el millor partit de l’astre fitxat aquesta temporada, però mai no perd el seu puntdhonor per ajudar el col·lectiu en la victòria. A la banda, sempre ofereix recursos per sortir amb la pilota jugada. Va estar a punt de rematar el partit amb el sisè gol, però es va desesperar abans d’hora i no va arribar en condicions a la pilota. El més positiu, la visió optimista que sempre aporta i la serenor a l’hora d’analitzar els errors de l’equip.

Andrés - Enxufat
El canvi de posició l’està beneficiant a ell i a l’equip. Jugant al mig del camp ha guanyat en disciplina tàctica i defensiva, i en gol, quart partit consecutiu veient porteria! A la banda s’hi sent còmode i valent a l’hora de provar els un contra un, una habilitat que ha d’explotar, aprofitant la potència del seu cos.

Xavi - (MVP) El millor
Va fer el partit de la temporada. Com és habitual en ell es va partir la cara amb la defensa rival, va donar dues magnífiques assistències de gol i va marcar un gol que servia per apuntillar la victòria. S’està convertint en vital pels Nudis. En breu l’haurem de començar a anomenar Don Xavi.

Gerard - Entonat
Segueix en la línia de la temporada. Va obrir la llauna després d’una fantàstica assistència de Xavi i va posar l’equip per davant amb un dels gols més estranys de la Laru. Des de la pròpia àrea i amb l’àrbitre xiulant la mitja part. També va ajudar en defensa, tapant el gigante verde dels Exdosrius.

FORÇA NUDIS

No hay comentarios: