lunes, 31 de mayo de 2010

A UN GOL DE LA GLÒRIA

Al final no va poder ser. L’anhelada quarta posició se’ns va resistir per un gol. L’empat a 5 contra els Cobra ens va deixar amb la mel als llavis. Malgrat tot, cal reconèixer que l’últim tram de lliga ha estat per emmarcar, 5 victòries i 1 empat contra equips d’entitat han fet que el somni no s’esvaís fins l’últim moment. I tot això, tenint en compte les dificultats passades, amb molts partits sent justos, com el d’ahir.
La veritat és que mereixíem més perquè ahir va ser un partit realment complet en què només petites imprecisions (per dir-ho d’alguna manera) i la mala sort en dos remats al pal els últims minuts ens van conduir a l’empat final. Els Cobra ja sabem de quin peu calcen i vam demostrar que ni anant justet de forces poden amb nosaltres. Ja ens els tornarem a trobar! Alguns dorsals han quedat apuntats a la llista negra...

Aaron: Quasi impecable
Va estar a un gran nivell durant tot el partit, fent parades de mèrit i rebent trompades dels rivals. A més va actuar com a assistent, fent dues passades llargues que van convertir-se en dos gols dels Nudis. La pressió però va poder amb ell a la segona part i una indecisió al treure de porteria va suposar un dels gols dels Cobra. Malgrat això, a la resta de gols va estar venut.

Jaume: Par...llo (amb carinyo)
La falta de canvis i jugar el segon partit en dos dies va passar factura. A la primera part va aguantar força bé la posició i va tancar espais. A la segona part el cansament i haver de marcar el màxim golejador de la lliga van fer que el rec sanguini no arribés a tot arreu (tal i com va manifestar després del partit). Un error de benjamí (amb unes mans clamoroses) va provocar un penalt que deixava el marcador amb 4 a 5 pels Cobra a falta de 5 minuts. Aixxxx!

Joan: Ofensiu
Va estar entonat en defensa com és habitual, barallant-se amb tots els rivals i va demostrar portent físic en diverses cavalcades a l’atac que, per ben poc, no van acabar en gol. Un dels més en forma ahir, cosa que li fa guanyar galons dins l’equip! L’afició reclama una revisió a l’alça del seu contracte.

Uri: Polivalent
La manca d’efectius al mig camp va fer que el kaiser hagués de jugar fora de la seva posició habitual. Malgrat això va obrir el marcador dels Nudis amb un suau i col·locat xut de falta i va estar a l’alçada de les circumstàncies. Una rematada seva al pal en l’últim minut va estar a punt de posar-nos dins el play off pel títol.

Andrés: De menys a més
La primera part la podríem esborrar. Va agafar la pilota amb les mans al minut 2, a l’estil Dueñas jugant de pivot, fet que li va costar una groga, es va desubicar al mig del camp i va protestar-ho tot, jugant-se l’expulsió! A la segona va recuperar l’esperit de partits anteriors. Jugant de punta va aconseguir obrir el camp i fer de pivot futbolístic, una de les seves pantalles va permetre marcar el gol de l’empat a 5. La mala sort també es va cebar amb ell quan, a falta de segons per acabar el partit, va rematar al pal.

Xavi: Esgotat
Inici de partit brillant amb corredisses per tapar tota la defensa rival i un gol de cap marca de la casa. A mesura que va anar avançant el partit se li va anar apagant la metxa, en part, culpa de l’entrepà de truita del dia anterior. Cal dir que no se li pot retreure res, és un dels fixes a les convocatòries i ho dóna tot.

Gerard: Perseguit
Un tal Rosa el va perseguir, intimidar, patejar, vaja un marcatge a la antiga usança, però el nostre ”Iniesta”, va fer el que va voler…rosa, rosa…Rosete si no sabes de futbol “pa que te metes”.